DataBuilt in het kort

Optimalisatie van de installaties in uw gebouw voor energiebesparing, klachten reductie en inzicht in de toekomstbestendigheid van uw portfolio
databuilt dashboard

Grip op de prestaties van uw gebouw

DataBuilt zorgt dat u grip heeft op de prestaties van uw gebouw(en). Zo is het bijvoorbeeld zichtbaar of het binnenklimaat en de prestaties van de installaties voldoen aan uw gestelde contractafspraken. Ook geeft DataBuilt in één oogopslag zicht op waar klachten vandaan komen en of deze gegrond zijn.

Optimalisatie van de gebouw installaties

Met DataBuilt maken wij een snelle data gedreven APK check van uw gebouw mogelijk. We voeren de APK uit om te kijken of de installaties werken zoals ze ontworpen zijn. De KPI’s vormen een basis voor de advisering. Bijvoorbeeld over het uitwerken en nemen van maatregelen (regeltechnisch, installaties, gebruikersgedrag e.d.) voor optimalisatie van de gebouw performance.

databuilt dashboard
databuilt dashboard

Maandelijkse dashboards en integrale oplossingen

Bij overschrijding van de KPI’s wordt u gelijk op de hoogte gesteld. Verder ontvangt u per maand een dashboard waarin te zien is hoe het gebouw presteert op basis van de KPI’s. Elk kwartaal worden deze dashboards met u doorgesproken en worden (integrale) oplossingen bepaalt. Daarnaast kan het gebouw geoptimaliseerd worden of kan een specifiek probleem aangepakt worden. Wij kijken dan integraal naar het systeem en de data om het gebouw weer in de pas te laten lopen zodat er energie bespaard kan worden en een optimaal binnenklimaat resulteert.

loes visser
Loes Visser
Oprichter
"Comfortabele en optimaal presterende gebouwen zijn de toekomst. Installaties in gebouwen worden steeds complexer vanwege de verduurzamingsopgave, hierdoor wordt het ook steeds lastiger om grip te houden op de juiste werking van deze installaties. DataBuilt brengt deze controle terug."

Blijf op de hoogte

Dankjewel, je aanmelding is ontvangen!

Oeps! Er is iets fout gegaan.