DataBuilt in het kort

Optimalisatie van de installaties in uw gebouw voor energiebesparing, klachten reductie en inzicht in de toekomstbestendigheid van uw portfolio
energiebesparing databuilt

De toegevoegde waarde

Door slijtage aan de installatietechniek zal het energiegebruik langzaam op lopen in de tijd. Door continue monitoring kan de performance van de installatie verbeterd worden. Met DataBuilt kijkt ook altijd een ervaren adviseur mee om slimme besparingen door technische aanpassingen te adviseren op basis van de meetdata.

Optimalisatie van de gebouw installaties

Samen met u wijzen we de indicatoren aan die verbeterd dienen te worden. We voeren een risico analyse uit zodat we in een gedegen plan hebben om zo snel mogelijk tot resultaat te komen. Zo kijken we of de installaties werken zoals ze ontworpen zijn en werken we maatregelen uit (regeltechnisch, installaties, gebruikersgedrag e.d.) voor optimalisatie van de gebouw performance.

risico analyse databuilt
DataBuilt dashboard

Overzichtelijk dashboard

Online kunt u uw dashboard op elk gewenst moment inzien. dit dashboard dient als communicatie middel tussen ons en u als opdrachtgever. Het dashboard wordt geheel op u en uw gebouw(en) afgestemd. Zo kan informatie op diverse niveaus beschikbaar gesteld worden zodat u deze ook kunt gebruiken als communicatie intern.

Complexe analyses en voorspellingen

Het dashboard bevat zowel technisch diepgaande analyses als sturingsinformatie. Een ervaren adviseur zal betrokken zijn en de analyses met u bespreken en de conclusies die we hier uit kunnen trekken. Dit kan gaan over regeltechnische aanpassingen, gebruiksgedrag of aanbevelingen voor technische aanpassingen aan het systeem. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen.

databuilt dashboard technisch
databuilt app

De gebruiker als een sensor

Ook bieden wij de mogelijkheid om een gebruikers app in te zetten. Key-users kunnen hun objectieve bevindingen doormiddel van de app ingeven. Waarna deze gecombineerd worden met de kwalitatieve data in DataBuilt. Zo kan de gebruikers ervaring en de KPI's geoptimaliseerd worden en ontstaat er een optimale balans tussen comfort en energieconsumptie.

loes visser
Loes Visser
Oprichter
"Comfortabele en optimaal presterende gebouwen zijn de toekomst. Installaties in gebouwen worden steeds complexer vanwege de verduurzamingsopgave, hierdoor wordt het ook steeds lastiger om grip te houden op de juiste werking van deze installaties. DataBuilt brengt deze controle terug."

Blijf op de hoogte

Dankjewel, je aanmelding is ontvangen!

Oeps! Er is iets fout gegaan.