Schiphol F-pier

June 10, 2024

We zijn verheugd aan te kondigen dat we zijn gestart met een pilot-project voor Schiphol: de F-pier.

Samen met Schiphol werken we aan de toekomst en ondersteunen we de ambitie om de meest duurzame luchthaven ter wereld te creëren.

Onze ambitie voor de F-Pier is om een minimale energiebesparing van 15% te behalen op het jaarlijkse energieverbruik, wat perfect aansluit op Schiphol's doelstelling om een energiepositieve luchthaven te worden.We gaan de samenwerking aan met Schiphol en hun partners om een optimaal functionerend gebouw en duurzaamer beheer te realiseren.

Onze aanpak omvat het genereren en analyseren van data gedurende 6 maanden, mogelijk gevolgd door continue optimalisatie van installaties op basis van deze data en toekomstige inzichten.

Met ons team van ervaren installatieadviseurs gaan we verder dan alleen data-analyse. We begrijpen de technische componenten en hun onderlinge samenhang om een diepgaand inzicht te bieden in het potentieel van het installatiesysteem. Door gebruik te maken van een Digital Twin worden optimalisatiestappen doorgerekend, en na succesvolle optimalisatie zullen we maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de rendementsverbetering behouden blijft.

We zijn verheugd om onze expertise in te zetten om bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor Schiphol. Samen maken we een verschil!

Andere artikelen