Whitepaper DataBuilt Prestatie monitoring - Energy Academy Europe

March 17, 2024

Ontdek de kracht van data in de wereld van gebouwprestaties! Ons recente onderzoek bij de Energy Academy Europe (EAE) van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) onthult fascinerende inzichten in de optimalisatie van gebouwprestaties. Bij DataBuilt geloven we dat cijfers niet liegen en gebouwen kunnen uitblinken in efficiëntie en duurzaamheid.

In onze uitgebreide evaluatie hebben we ons specifiek gericht op het ventilatiesysteem van het EAE-gebouw. Deze diepgaande analyse biedt niet alleen inzicht in de huidige functionaliteit, maar opent ook deuren naar onbegrensde mogelijkheden voor verbetering. Wij hebben deze waardevolle inzichten samengebracht in een whitepaper die nu openlijk beschikbaar is voor download.

Het EAE staat bekend om zijn innovatieve ventilatieconcept dat natuurlijke energiebronnen benut voor een duurzaam binnenklimaat. Onze whitepaper gaat verder dan een momentopname en biedt concrete details over het verbetertraject, inclusief de kenmerken van het EAE-gebouw en de methodologie achter onze data-verzameling.

Bij DataBuilt zijn we ervan overtuigd dat gebouwen die écht werken, het resultaat zijn van samenwerking en inzicht. Daarom delen we graag onze expertise en kennis met u. Download onze whitepaper nu en ontdek hoe geavanceerde data-driven benaderingen kunnen leiden tot aanzienlijke besparingen in energie, tijd en geld. Samen creëren we gebouwen die de verwachtingen overtreffen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Andere artikelen